Close button

На кордоні Азербайджану та Вірменії поновилися бої

На кордоні Азербайджану та Вірменії поновилися бої

Міноборони Азербайджану повідомило в четвер про триваючу напруженості на товузском напрямку азербайджано-вірменського кордону і відновлення там боїв, пише УНН, повідомляє УНН.

"Починаючи з ранку 16 липня підрозділи ЗС Вірменії знову намагалися атакувати позиції Азербайджанської армії на ділянці азербайджано-вірменського кордону в Товузском районі", - йдеться в повідомленні.

За даними оборонного відомства, із великокаліберної зброї і мінометів обстріляні села Агдам, dondar Гушчу і vakhidli, серед мирного населення постраждалих немає. "В даний час на цьому напрямку йде бій. Оперативна обстановка перебуває під контролем підрозділів Азербайджанської армії ", - наголошується в повідомленні Міноборони.

Своєю чергою в Міноборони Вірменії повідомили, що азербайджанські підрозділи спробували вчинити диверсію, після чого почали обстрілювати прикордонні села Айгепар і Мовсес.

"Приблизно о 03:40 (02:40 за київським часом) вірменські ЗС запобігли спробу диверсійного прориву противника. Після боїв противник, зазнавши втрат, було відкинуто. Потім о 05:20 азербайджанські підрозділи за допомогою гаубиці Д-30 почали обстрілювати села Айгепар, Мовсес. Вогонь все ще триває ", - зазначила прес-секретар Міноборони Республіки Шушан Степанян у Facebook.

Олексій Супрун

Читайте також: Армения - Азербайджан: збройне загострення не затихає

Новини

Популярні теми форуму

analytics