Close button

Азербайджан збільшує військовий бюджет

Азербайджан збільшує військовий бюджет

Азербайджан мусить збільшити свій військовий бюджет після боїв на кордоні з Вірменією. Про це заявив президент Республіки Ільхам Алієв, повідомляє "Интерфакс-Азербайджан", повідомляє Интерфакс.

"Зважаючи на останні події, що відбуваються в регіоні, ми повинні переглянути наші військові витрати. Не виключається, що Вірменія, зважаючи на свій плачевного стан після останніх пригод, знову заговорить про чергову провокацію ", - сказав Алієв на засіданні Кабінету Міністрів.

Він зазначив, що Азербайджанська армія контролює оперативну обстановку, але необхідно бути готовими до всього. "Тому ми повинні знову переглянути військові витрати, зокрема, в бюджеті на наступний рік. Всі витрати для армії мають бути передбачені в повному обсязі ", - додав Алієв.

Бої на вірмено-азербайджанському кордоні почалися 12 липня. В наступні дні сторони продовжували обмінюватися ударами. Баку і Єреван звинувачують один одного в провокаціях та обстрілах населених пунктів. За офіційними даними, Азербайджан втратив убитими 11 військових і одного мирного жителя, Вірменія - чотирьох військовослужбовців. Вранці 16 липня бої на

Новини

Популярні теми форуму

analytics