Close button

В JPMorgan заговорили про неминуче падіння долара

В JPMorgan заговорили про неминуче падіння долара

Зниження вартості американської валюти напевно спричинить за собою зростання ринку акцій і посилення попиту на ризикові активи в цілому, прогнозують в JPMorgan, повідомляє Banker.ua.

В найближчий рік курс американської валюти впаде на 5%, прогнозують аналітики JPMorgan. Про це пише Banker.ua, посилаючись на матеріали Profinance.

За словами виконавчого директора азіатського підрозділу JPMorgan Private Bank Адама марголіса, в найближчі 12 місяців через зниження ставок у США, різкого зростання балансу ФРС і перспектив подальшого відновлення глобальної економіки курс американської валюти впаде на 5%.

Представник JPMorgan зазначає, що якнайгірший етап koronakrizisa світова економіка вже пройшла. А в періоди глобального економічного зростання курс долара, як правило, йде на зниження.

Адам Марголіс також звертає увагу на те, що багато клієнтів банку, зовсім недавно які ставили на подальше зростання американської валюти, зараз від неї позбуваються.

В JPMorgan вказують і на зворотну кореляцію між динамікою курсу долара і ризикових активів. На думку марголіса, зниження вартості американської валюти напевно спричинить за собою зростання ринку акцій і посилення попиту на ризикові активи в цілому.

Новини

Популярні теми форуму

analytics