Close button

iPhone навчили відкривати автомобілі

iPhone навчили відкривати автомобілі

Смартфони Apple "навчилися" відкривати автомобілі після оновлення iOS. Функція Car Key стала доступною для деяких авто із підтримкою NFC, повідомляє видання MacRumors, повідомляє Лента.ру.

Car Key з 'явилася на iPhone з розгортанням публічного оновлення iOS13,6, також вона доступна в бета-версії iOS 14. Функція дозволяє записати на смартфон унікальний код, який буде використовуватися для зняття блокування автомобіля - для цього потрібно піднести пристрій до дверей авто. Система може зажадати розблокувати телефон особою або ввести цифровий пароль. Також Car Key можна використовувати з годинником Apple Watch, пов 'язаними з iPhone.

На момент появи функції цифрового ключа Car Key підтримує обмежене число автомобілів BMW, випущених після 1 липня 2020 року. До них відносяться моделі 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, X5, X6, X7, X5M, X6M і Z4.

Також в iOS 13,6 з 'явилися можливість відключення автоматичних оновлень, Розділ "симптоми" в програмі "здоров' я", були виправлені деякі помилки системи. Оновлення доступне для усіх iPhone, що підтримують і що працюють на iOS 13.

На початку липня Apple випустила першу публічну бета-версію iOS 14. Щоб встановити операційну систему на смартфон, потрібно зайти на сайт компанії і поставити спеціальний профіль. iOS 14 була представлена 22 червня в рамках WWDC 2020, публічна версія ОС буде доступна восени.

Новини

Популярні теми форуму

analytics