Close button

Toyota анонсувала Corolla GR Sport

Toyota анонсувала Corolla GR Sport

У країнах Східної Європи продажу нового спортивного седана Toyota Corolla GR Sport стартують на початку 2021 року, повідомляє Toyota.

Компанія Toyota анонсувала Corolla GR Sport в кузові седан. Новинка стане першою моделлю лінійки Toyota GR Sport, представленої в країнах Східної Європи.

Дизайн спортивної версії седана розроблений в дусі GAZOO Racing. Аналогічні хетчбек і універсал Touring Sports дебютували в лютому 2019 року. В компанії спортивне сімейство позиціонують, як автомобілі для "молодих і захоплених клієнтів".

b78ba959def34038d6eefee7c81ddb8b.jpg

Від базової моделі спортивний седан відрізняється забарвленими в чорний колір корпусами бічних дзеркал, радіаторній ґратами, центральними стійками, окантовкою скла, спойлером на даху і дверними порогами. Також, дісталися 17 дюймові десятиспицеві колісні диски в особливому дизайні, які за доплату замінять аналогічними діаметром 18 дюймів. На кормі - спойлер на кромці багажника, шильдик "GR Sport" і чорна декоративна смуга навколо ліхтарів і над табличкою номерного знака.

64a0303eca0f3ba6b93150d73e607096.jpg

В салоні встановлено спортивні сидіння з посиленою бічною підтримкою та інтегрованими підголівниками, обтягнуті чорним текстилем та ЕКО шкірою з декоративною поздовжній білою і червоною вистьогом. Рульове колесо оброблено перфорованої шкірою, на дверних порогах - алюмінієві накладки з логотипом "GR", межу - чорної шкірою. У списку опцій світлодіодна оптика, навколишнє підсвічування слона і двоколірний кузов. На вибір запропоновані вісім відтінків, включаючи новий фірмовий колір Dynamic Grey. Сім з них доступні з контрастною чорної дахом.

Залежно від ринку седан Corolla GR Sport запропонують з 1,6-литровым бензиновим двигуном і гібридною силовою установкою на базі 1,8-литрового мотора.

25cb652b3c88c4b29a11f6e382149a54.jpg

Старт серійного виробництва новинки запланований на листопад 2020 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics