Close button

Аналітик попередив про падіння Bitcoin

Аналітик попередив про падіння Bitcoin

На тлі глобальних економічних потрясінь думка про великому ралі Bitcoin допустити найлегше, але, швидше за все, перша криптовалюта піде іншим шляхом, прогнозує експерт, повідомляє Banker.ua.

Найближчим часом курс Bitcoin впаде до відміток $7000 7500, після чого, в середині вересня, почнеться його сходження, прогнозує відомий трейдер і аналітик Пітер Брандт.

Про це повідомляє Banker.ua з посиланням на Coinspot.

Пітер Брандт, пророкувало найбільшого падіння Bitcoin в січні 2018 року, знову прогнозує різкий відкат першої криптовалюти. За його словами, "велика струс" на криптовалютному ринку змусить деяких трейдерів позбутися від монет, але це все одно не завадить довгостроковому ралі.

Аналітик також відзначає, що на тлі глобальних економічних потрясінь думка про великому ралі Bitcoin допустити найлегше, але, швидше за все, перша криптовалюта піде іншим шляхом.

На думку Брандта, Bitcoin "заколисує людей", і повірити у необхідність його покупки новачкам досить просто. Але ринки, додає експерт, завжди подають "кручений м 'яч".

Намагаючись пройтись по "психології ринку", аналітик допускає обвал першої криптовалюти до $7000 7500.

"Озирніться і Подивіться, що було в березні, і як після цього ціна зросла до $12 000", - зазначає Пітер Брандт.

За його словами, якщо крах першої криптовалюти "на горизонті", то Найближча точка початку сходження Bitcoin - в середині вересня.

Нагадаємо, раніше Banker.ua повідомляв про те, що протягом останніх тижнів приплив Bitcoin на біржі істотно сповільнилося. На думку учасників ринку, цей факт сигналізує про майбутнє падінні вартості першої криптовалюти.

Читайте також: складність майнінгу Bitcoin оновила історичний максимум

Новини

Популярні теми форуму

analytics