Close button

В Україні завершилася основна сесія ЗНО 2020

В Україні завершилася основна сесія ЗНО 2020

В Україні завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Последне учасники здавали ЗНО з хімії. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу українського центру оцінювання якості освіти, повідомляє УНН.

"Тестуванням з хімії завершилася основа сесія ЗНО 2020. За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з хімії взяли 10 тис. 880 осіб, що становить 77,14% від загальної кількості зареєстрованих ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 3 учасника ЗНО не були допущені до пунктів тестування. Дотримання процедури тестування контролювали 8 громадських спостерігачів.

Зазначено, що найвищу явку зареєстрована в Чернігівській області - там на ЗНО з хімії прийшли 86,8% зареєстрованих учасників, а найнижча - у Харківській області - прийшли 56,6% зареєстрованих учасників.

"Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з хімії з причин, не залежних від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно впродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, і відповідну заяву ", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО 2020 почалася 25 червня.

Дар 'я Панченко

Новини

Популярні теми форуму

analytics