Close button

Kia представила подовжений седан K5

Kia представила подовжений седан K5

Подовжена модифікація седана Kia K5 нового покоління стає ексклюзивом для китайського ринку, повідомляє Авторевю.

Від базового Kia K5 длиннобазная модифікація відрізняється збільшеним на 50 мм відстанню між осями, яке у "китайського" седана становить 2900 мм. Весь цей приріст дістався пасажирам заднього ряду. При цьому Габаритна Довжина моделі зросла на 75 мм, до 4980 мм. Візуально "розтягнутий" Kia K5 можна відрізнити по масивний бамперами, а у версії GT Line ще і за двома парам справжніх патрубків випускної системи, тоді як на інших ринках вони бутафорські.

6770_575.jpg

Передня панель седана перероблена в стилістиці останніх моделей Mercedes-Benz. Окремо стоячий дисплей "мультімедійкі" і утоплену під козирком приладову панель замінили двома 12,3-дюймовыми дисплеями, а сам козирок став на багато менше. Також змінено форму дефлекторов вентиляційної системи та компоновка центрального тунелю. За перемикання коробки передач відповідає обертова "шайба", а блок управління клімат-контролем позбувся сенсорних кнопок регулювання температури. Їх функцію виконують хитні клавіші експозиції.

kia-k5-cn4.jpg

В моторному гамі "китайського" Kia K5 спеціально розроблена 1,5-литровая "турбочетверка" (170 К. С., 253 Нм) сімейства Smartstream, якій замінили пропоновані на інших ринках "атмосферники", і 240 сильний турбодвигун робочим об 'ємом 2,0 літра. В парі з базовим агрегатом трудиться 7 ступінчастий преселективним "роботом", з топовим - 8 ступінчастий "автомат". Привід тільки передній.

kia-k5-cn6.jpg

Серійне виробництво довгобазних седанів Kia K5 налагодили на спільному підприємстві Dongfeng Yueda Kia. В Китаї продажі новинки стартують у серпні 2020 року. Постачати "розтягнутий" седан на інші ринки не планують.

Новини

Популярні теми форуму

analytics