Close button

Разумкова підозрюють в лобізмі роботи ломбардів

Разумкова підозрюють в лобізмі роботи ломбардів

Голова парламенту заявив, що з початку року не володіє ломбардами, Однак, не згадав, що тепер вони належать його помічниці, повідомляє Корреспондент.

Номінальним власником ломбардів, які раніше належали родині спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, тепер є його помічниця, а Отже, він міг бути зацікавлений у відновленні роботи ломбардів під час карантину. Про це в понеділок, 20 липня, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, відповідаючи на запитання нашого телеграм-каналу про ломбарди, не згадав, що зараз їх номінальним власником після дружини є його офіційна помічниця Юлія Овдій", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на підсумковій прес-конференції спікер парламенту заявив, що з початку року його сім 'я вже не володіє ломбардами. І що він не мав своїх інтересів, коли дозволили роботу ломбардів в Україні під час карантину.

"Але в базі даних Youcontrol та на сайті Мін 'юсту можна побачити, що управляє ломбардами Про100Кредит помічниця Разумкова на громадських засадах Юлія Овдій", - підкреслюється в повідомленні.

Журналісти відзначають, що в зв 'язку з цим питання лобізму Дмитра Разумкова в роботі ломбардів в умовах карантину все ще актуальне.

Новини

Популярні теми форуму

analytics