Close button

Кремль прокоментував відповідь Кадирова США

Кремль прокоментував відповідь Кадирова США

Володіння зброєю в Росії регламентується законом, який для всіх єдиний, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи фото глави Чечні Рамзана Кадирова в збройовому арсеналі, повідомляє РИА Новости.

Раніше Держдепартамент США оголосив про внесення Кадирова в "чорний список" осіб, причетних, на думку відомства, до порушення прав людини. На це глава Чечні відповів: "Ми приймаємо бій! Далі буде цікавіше! ". При цьому він супроводив коментар фотографією, на якій він перебуває в кімнаті для зберігання зброї.

"Дивіться, в РФ є законодавство, яке суворо регламентує володіння вогнепальною зброєю. У разі, якщо володіння вогнепальною зброєю громадянином РФ, і тут не важливо, хто ти - пересічний громадянин, губернатор або президент - якщо ти володієш зброєю відповідно до закону, і якщо вона зареєстрована, і ти маєш право на зберігання або носіння цієї зброї, то ніяких проблем з цим немає", - відповів Пєсков на запитання журналістів, як повинні правоохоронні органи реагувати на фото Кадирова і чи мають губернатори право на зберігання і носіння автоматів.

ode6lmdhna_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics