Close button

Apple припиняє випускати популярні моделі iPhone

Apple припиняє випускати популярні моделі iPhone

Поки що вихід iPhone 12 перенесли ближче до зими, Apple змінила своє ставлення до застарілого модельного ряду своїх смартфонів. Як повідомляє інсайдер під псевдонімом iAppleTimes, з виходом iPhone 12 припиниться випуск популярних iPhone 11 Pro і 11 Pro Max, які на поточний момент є актуальними моделями. Також Apple зніме з продажу iPhone XR, випущений 2018 роre, повідомляє IXBT, повідомляє Сегодня.

У той же час ціна на ці пристрої істотно впаде, що зробить їх доступнішими, щоб звільнити склади під нові смартфони. Отже, єдиним смартфоном з минулої лінійки, який продовжуватиме випускатися, виявився базовий iPhone 11. Причому його ціна впаде на 150 доларів – до 549 доларів.

На думку Apple, в придбанні популярних iPhone XR, iPhone 11 Pro і 11 Pro Max в момент виходу лінійки iPhone 12 просто не буде сенсу. У зв'язку з цим компанія виводить з продажу ці смартфони, щоб стимулювати споживачів охочіше купувати новинки.

Подібний крок Apple зробила 2019 року, коли зняла з виробництва iPhone XS і XS Max через рік після початку їх виробництва. Також 2018 року компанія зупиняла продаж iPhone X, щоб стимулювати продажі iPhone XS.

r5sq8eh0lr_big.jpg

Евген Опанасенко

Новини

Популярні теми форуму

analytics