Close button

Незвичайні хобі та професії чоловікі

Незвичайні хобі та професії чоловікі

Фешн-зйомки, робота в студії і на подіумі. Щоб створити ідеальний макіяж, візажист Максим Артеменко носить з собою десятки кілограмів косметики. Але так було не завжди у героя нашого сюжету з циклу "Справа для душі" про незвичайні хобі і професії чоловіків. Чому Максим так кардинально змінив професію і як на це відреагувала його сім'я – далі в матеріалі, повідомляє Сегодня.

Він повинен був бути менеджером з туризму, але вибрав іншу професію. Тепер пудри, шимер, бронзатори, а також хайлайтери і бронзери заповнюють його рюкзак і кілька сумок.

"Чоловік хоче жінці догодити і коли він дивиться на жінку, фарбує, захоплюється і це видно в погляді – будь-якій жінці це, звичайно лестить, в будь-якому випадку. Я від цього отримую моральне задоволення на всі напевно 200 відсотків", – розповідає Максим Артеменко.

Але так було не завжди. Ще вісім років тому Максим працював в сфері туризму. Офісної роботи він не витримав, тому вирішив кардинально змінити все і записався на курси візажистів. Цією новиною, визнається, приголомшив свою сім'ю військових, особливо дідуся.

"Перший момент, коли я прийшов, кажу мені хочеться щось поміняти, реакція була така – що ти не кажи нікому", – згадує Максим.

Сумнівався і сам, тому що спочатку нічого не виходило. Але, жартує, від клієнта не втечеш, а друге око – завтра не дофарбуєш. Практика, бажання і компліменти жінкам, тоді і робота проходить в задоволенні.

Зйомки в студії, під відкритим небом, футуристичні, портретні і романтичні. Те, на що раніше витрачав три години, тепер – укладається в тридцять хвилин.

Сьогодні робочий день Максима закінчиться близько опівночі. У своїй професії, говорить хоче одного – вдосконалення і ще більше вдячних клієнтів.

Ганна Ковпак

Новини

Популярні теми форуму

analytics