Close button

Завершено найбільше дослідження на антитіла до коронавірусу

Завершено найбільше дослідження на антитіла до коронавірусу

Тестування 365 000 чоловік з Англії на виявлення антитіл в крові до вірусу SARS CoV-2 показало, що реакція антитіл на коронавірус з часом слабшає. Про це свідчать результати дослідження REACT, яке провів Імперський коледж Лондона в період з 20 червня по 28 вересня 2020 року, повідомляє Курс Украины.

Аналіз тестів на антитіла до COVID-19 показав, що кількість людей з позитивним результатом тесту знизилась на 26,5% в період дослідження.

Тенденція до зниження рівня антитіл до COVID-19 спостерігалася у всіх регіонах країни і вікових групах, але не серед медичних працівників, що може вказувати на повторне інфікування коронавірусом або коронавірусну інфекцію, раніше перенесену у важкій формі. Найбільше зниження антитіл до COVID-19 спостерігалось у людей у віці 75 років і старше в порівнянні з більш молодими людьми, а також у людей з підозрою, а не підтвердженою коронавирусной інфекцією, що вказує на те, що реакція антитіл залежить від віку і тяжкості захворювання .

Дані дослідження показують, що з плином часу кількість людей з позитивним результатом тестування на антитіла до COVID-19 скорочується. Залишається незрозумілим, який рівень імунітету забезпечують антитіла і як довго зберігається імунітет до COVID-19.

Новини

Популярні теми форуму

analytics