Close button

У США підготувалися до оголошення Байдена президентом

У США підготувалися до оголошення Байдена президентом

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.ру.

Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Джо Байден може повідомити про свою перемогу на виборах вже 6 листопада. Про це повідомляє New York Post.

Відзначається, що Секретна служба США відправила додаткових агентів в місто Вілмінгтон (штат Делавер) через очікувану промову Байдена там. Відомо, що в штабі кандидата розповіли про готовність демократа "зробити важливу заяву".

В обов'язки Секретної служби США входить охорона державних об'єктів і вищих посадових осіб, серед яких президент і віцепрезидент.

Раніше американські судові спостерігачі опублікували порівняння даних демографічної статистики й реєстрації бюлетенів виборців. У ході дослідження фахівці виявили майже два мільйони махінацій з голосами електорату. З'ясувалося, що в 353 округах 29 штатів США було зареєстровано на 1,8 мільйона бюлетенів більше, ніж громадян, у яких є право голосувати. При цьому в деяких штатах ця цифра відрізняється майже у два рази.

Поки що, за даними CNN, у Байдена 253 голоси вибірників, а у Трампа - 213. Попри те що остаточних результатів президентських виборів ще немає, Трамп відразу привітав своїх виборців з перемогою. У штабі Байдена також неодноразово висловлювали впевненість у перемозі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics