Close button

Siemens Healthineers створює цифрового двійника людини

Siemens Healthineers створює цифрового двійника людини
Читати новину російською мовою

Німецька компанія Siemens Healthineers активно розробляє програмне забезпечення, яке дозволить створити цифрового двійника людини, повідомляє Healthworld.com.

Керуючий директор Siemens Healthcare Герд Хефнер заявив, що компанія створює алгоритми, які дозволять згенерувати цифрові моделі органів на основі величезних обсягів даних. За його словами, цифровий двійник людини виведе персоналізовану медицину на новий рівень.

«Цифрові двійники дозволяють нам віртуалізувати окремі органи пацієнта. Ми хочемо використовувати потенціал штучного інтелекту для віртуального планування, щоб візуалізувати реакцію органу на лікування на комп'ютері до фактичного втручання», - сказав Хефнер.

Технологія цифрових двійників імітує фізіологічні процеси в органі пацієнта на основі МРТ-зображень і вимірювань ЕКГ. Віртуальне планування використовується для візуалізації реакції на лікування до втручання. Технологія цифрових двійників використовує довічний збір даних про пацієнта для поліпшення профілактики, діагностики, лікування і подальшого догляду.

Цифрові близнюки допоможуть краще спрогнозувати індивідуальний успіх терапії і адаптувати методи лікування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics