Close button

Причини зростаючої популярності додатків для знайомств

Причини зростаючої популярності додатків для знайомств

Читати новину російською мовою, повідомляє Medical News Today.

Канадські вчені провели дослідження, згідно з яким, соціальна тривога і депресія призводять до більш широкого використання додатків для знайомств.

Згідно з опитуванням Statista, платне додаток для знайомств Tinder було визнано найпопулярнішим серед інших платформ для романтичних знайомств з кількістю підписників понад 6 мільйонів. Дослідники відзначили, що соціальна тривога і депресія пов'язані з активним використанням додатків для знайомств з метою полегшення спілкування представників обох статей, хоча ефект більш виражений для жінок. Жінки з соціальної тривожністю з більшою ймовірністю будуть зацікавлені в отриманні любові через додатки для знайомств.

В ході дослідження встановлено, що додатки для знайомств використовуються для підтвердження самооцінки, як чоловіків, так і жінок з соціальної тривожністю.

За словами авторів дослідження, чим вище соціальне напруження в суспільстві, тим більша кількість людей вдається до використання додатків для знайомств з метою отримання любов і підтримку.

Новини

Популярні теми форуму

analytics