Close button

Кремль пояснив позицію щодо збитого гелікоптера

Кремль пояснив позицію щодо збитого гелікоптера

Читати новину російською мовою

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков пояснив, що Москва прийняла вибачення Азербайджану за збитий російський гелікоптер, тому що ці вибачення прозвучали дуже швидко.

"Це дійсно біда, це трагедія, загинули двоє наших військових, це, звичайно, біль для всіх наших воєначальників і всіх наших людей, які служать у збройних силах, і для всіх громадян", - сказав представник Кремля в інтерв'ю телеканалу RT, кажучи про збитий азербайджанськими силами російський гелікоптер у небі над Вірменією.

"Миттєва реакція азербайджанців, моментальна реакція президента Азербайджану і заявлена готовність Азербайджану провести неупереджене розслідування обставин і покарати винних дозволили прийняти ці вибачення", - пояснив Пєсков.

Російський вертоліт Мі-24 був збитий над Вірменією поблизу кордону з Азербайджаном 9 листопада. Два члени екіпажу загинули, ще один отримав поранення. У МЗС Азербайджану визнали, що вертоліт був збитий збройними силами республіки помилково і заявили, що Баку готовий виплатити Москві компенсацію.

Новини

Популярні теми форуму

analytics