Close button

До України йде атмосферний фронт: чого чекати

До України йде атмосферний фронт: чого чекати

Читати новину російською мовою, повідомляє Курс Украины.

В цей вікенд жителям деяких регіонів варто готуватися до дощової погоди, а на сході випаде перший сніг.

У суботу, 14 листопада, вдень найхолодніше буде в Чернігівській, Сумській, Харківській та Полтавській областях. Там термометри покажуть + 1-4 градуси. На решті території денні температури складуть + 4-9 градусів. У нічний час морози до -5 вдарять по Харківщині, Луганщині та Донеччині. У Запоріжжі -1 ... +1. Тепло облюбує Одещину і Закарпаття, де очікується до +5 градусів. В інших регіонах метеорологи прогнозують 0 ... +3.

"Антициклон ще буде махати лапами і відганяти опади", - в своїй унікальній образній манері пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Вітер південно-східний, помірний.

У неділю, 15 листопада, найнижчі температури очікуються на сході країни: удень 0 ... +3, вночі 0 ... -3 градуси. Найтепліше буде в прикарпатських регіонах і Одеській області: вдень + 6-10 градусів, вночі + 2-5. В інших регіонах синоптики обіцяють + 3-7, в нічні години від -1 на Лівобережжі до +4 на решті території.

В Україну заходить атмосферний фронт, який зумовить дощі в північних і центральних регіонах. На сході країни пройдуть дощі зі снігом.

Вітер різноспрямований, 3-8 метрів за секунду, на сході - до 10 метрів за секунду.

У суботу Київ чекає похмура погода, а неділя прийде з невеликим дощем, а можливо, і снігом. Вдень у вихідні температура повітря буде коливатися між + 4-6 градусами, вночі 0 ... + 3.

Погода у Дніпрі

Погода в Одессі

Погода у Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics