Close button

Споживачі "перебігають" від газзбутів до Нафтогазу

Споживачі "перебігають" від газзбутів до Нафтогазу

З кінця жовтня кількість заявок на приєднання до ДК "Нафтогаз України", більшість з яких надходить через Приват24 і сайт gas.ua, зросла до 2-5 тисяч в день. Про це повідомляється на сайті компанії, повідомляє UBR.

Йдеться про те, що, через наплив бажаючих, термін оформлення договору з новим клієнтом зараз становить 5-7 робочих днів.

Але ці терміни витримуються тільки в тому випадку, якщо клієнт правильно заповнив заяву на приєднання і подав повний пакет документів (а також якщо подача відбулася через сайт або електронну пошту).

Якщо ж клієнт подав неповний пакет документів або неправильно заповнив заявку на приєднання, то фахівці компанії протягом 5-7 днів повідомляють про необхідність надіслати необхідні документи або знову заповнити заяву. В цьому випадку процес може тривати до 21 дня. Пов'язано це з тим, що близько 40% заявок вимагають доопрацювання саме в ручному режимі.

При подачі заявки через сайт gas.ua або електронну пошту потрібно відразу подавати копію ІПН, права власності або розпорядження житлом, останню платіжку за газ. Якщо об'єкт газопостачання має кількох власників, то заяву на приєднання повинні підписати всі власники.

Через Приват24 заяву на приєднання має право подавати тільки власник будинку або квартири. При заповненні заяви на приєднання через gas.ua або Приват24, необхідно правильно вказувати EIC-код.

Після того, як заявка затверджується в ГК "Нафтогаз України", новому клієнтові на електронну пошту приходить повідомлення, де буде вказано новий особовий рахунок та інша інформація про сервіси компанії.

Олексій Єрмоленко

Новини

Популярні теми форуму

analytics