Close button

Xiaomi розповіла чому її техніка подорожчала

Xiaomi розповіла чому її техніка подорожчала

Читати новину російською мовою, повідомляє iXBT.com.

Голова і головний виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) виступив з промовою, в ході якої він заявив, що досі існує багато непорозумінь з приводу Xiaomi з боку решти світу.

Головне непорозуміння: багато хто до цих пір думає, що Xiaomi випускає не просто недорогі пристрої, але і при цьому неякісну продукцію. Лей Цзюнь сказав, що десять років тому Xiaomi сподівалася використовувати інтернет для вирішення проблеми неякісної китайської продукції, яку критикували в усьому світі.

В результаті після десяти років роботи багато хто думає, що Xiaomi як і раніше знаходиться на низькому рівні, і це дуже засмучує мене.

Лідер компанії зазначив, що випуск більш технологічно досконалих і при цьому більш дорогих пристроїв, які багато в чому є лідерами, дозволив зробити продукцію Xiaomi більш впізнаваною і визнаною у всьому світі.

Лей Цзюнь відзначив, що найдорожчий мобільний телефон Xiaomi в цьому році Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition коштує понад 1000 доларів, а за найдорожчий 98-дюймовий Xiaomi Redmi Smart TV Max просять близько 3000 доларів, при цьому обидва продукти користуються величезною популярністю.

Також Лей Цзюнь не розуміє, чому компанію критикують за використання OEM-партнерів, адже сьогодні це дуже популярна виробнича модель, яку давно застосовують лідери ринку.

Новини

Популярні теми форуму

analytics