Close button

Чекали іншого: новий Kia Sportage - офіційно

Чекали іншого: новий Kia Sportage - офіційно

Читати новину російською мовою, повідомляє Автоцентр.

Наступне покоління кросовера Kia Sportage є однією з найбільш очікуваних новинок 2021 року. Його повинні були презентувати ще на початку 2020-го, але з певних причин дебют перенесли.

Цей факт засмутив шанувальників моделі. Адже Кіа Спортейдж користується величезною популярністю в світі. Втіхою є те, що новинка обіцяє здивувати дизайном.

Однак днями в мережі з'явилися живі фото нового Sportage абсолютно без камуфляжу, а тепер компанія взагалі презентувала модель. Можна подумати, що це фальстарт. Але ні, адже зовнішність представленого авто кардинально відрізняється від прототипів, які ми бачили раніше, нехай і закамуфльованих.

Справа в тому, що виробник вирішив випустити кілька версій кросовера, призначених для різних ринків. І зараз дебютував варіант для Китаю. Глобальна модель буде показана, як і обіцяли, в наступному році. Тому «нашого» Sportage ще доведеться трохи почекати.

Новинку, яка називається Kia Sportage Ace, презентували в рамках мотор-шоу в Гуанчжоу. Вона базується на тій самій модульній платформі, що і кросовер Hyundai ix35. Спортейдж 2021 обзавівся величезною затемненою фірмовою решіткою радіатора «тигровий ніс».

Конструкція фар потребує окремої уваги, адже раніше такий дизайн не застосовувався на жодному іншому автомобілі Кіа. Вони включають в себе смуги ДГЗ, головне світло і покажчики поворотів з виступами.

Задні ліхтарі виконані в стилістиці великих Telluride і Sorento. Також новий кросовер Kia обзавівся видозміненим бампером, великим дифузором, подвійними патрубками вихлопної системи і новими колісними дисками.

Наявність на кузові помаранчевих акцентів говорить про те, що перед нами версія GT Line. На жаль, інтер'єр оновленого кросовера виробник не розкрив. Також поки не назвали технічні характеристики і вартість.

Новини

Популярні теми форуму

analytics