Close button

Нумерологія: сприятливі дні в грудні

Нумерологія: сприятливі дні в грудні

Зрозуміти, яким чином залучати удачу в останньому місяці року, що минає і в які дні енергетичний фон буде найбільш сприятливим допоможе енергетичний прогноз на грудень 2020, повідомляє Magistika.

Часто люди, самі того не усвідомлюючи, перетягують на себе чужі проблеми. Дуже важливо в грудні направити внутрішню енергію на рішення своїх цілей і завдань, тому в цей час на користь піде помірний егоїзм.

нумерологический прогноз

Грудня пройде під управлінням числа 6. Якщо вам буде регулярно потрапляти дане число в грудні, сміливо продовжуйте рухатися вперед в обраному напрямку. Таким чином Всесвіт говорить вам, що ви вибрали вірний шлях і не варто боятися колотнеч і проблем.

Днями енергетичного підйому будуть 3, 8, 14 і 21 грудня. У ці дні творча енергетика чисел найбільш сильна, і ви зможете направити її в потрібне русло. Енергетичні спади очікуються 4, 12, 17, 25 і 27 грудня. У ці дні краще не витрачати сили даремно, а приділити час собі, медитацій і духовних практик.

Читайте також: Гороскоп на грудень 2020 року: що пророкують зірки

Астрологічний прогноз

Найбільш успішними в грудні будуть такі Знаки, як Рак, Риби, Водолій і Діва. Особливу увагу слід приділити першій і другій декадах, так як саме в цей час енергетика чисел найбільш сильна. Решті знаків переживати не варто, так як третя декада місяця буде сприятлива для них теж. Грудень - час завершення розпочатих справ, підведення підсумків і розбір допущених помилок. Але слід починати замислюватися над новими планами і способами їх втілення в життя.

Ключове слово і стихія грудня

Головним словом місяці можна назвати слово «бажаю». Говоріть собі якомога частіше фразу «я бажаю», і те, про що ви мрієте обов'язково здійсниться. Думайте про нові цілі і подальший напрямок розвитку. Сміливо загадувати бажання, ставте нові цілі. Пам'ятайте, щоб бажане виповнилося якомога швидше, важливо навчитися правильно формулювати те, що ви хочете отримати від Всесвіту.

Головна стихія грудня - Вогонь. Незважаючи на те, що його сила помірна, він закликає рухатися вперед, не зупиняючись перед проблемами. Все може змінитися в один момент, але не варто боятися таких змін, як правило, вони будуть позитивними і не принесуть розчарування.

Читайте також: Який знак зодіаку найбільш непередбачуваний

Кращі талісмани на грудень

Головним талісманом буде червоний колір і його відтінки. Постарайтеся, щоб в цьому місяці він якомога частіше присутній у вашому одязі і навколишні предмети. Це допоможе досягти успіху в роботі, налагодити фінансове благополуччя.

Камені-талісмани грудня - тигрове око, бурштин, сердолік, є каменями стихії Вогню. Вони відмінно поєднуються з золотими прикрасами. В цей час краще відмовитися від носіння дешевої біжутерії і придбання штучних квітів, так як Вогонь не визнає нічого ненатурального.

Підбираючи аромат для духовних практик в грудні, віддайте перевагу кориці і цитрусовим. Можна використовувати ароматичні свічки і палички із запахом лимона, апельсина, грейпфрута.

Як відновити енергію в грудні

Найкраще енергія людини відновлюється на самоті, тому в грудні постарайтеся якомога більше часу проводити вдома - відпочивати, займатися улюбленою справою, медитувати. Якщо продовжувати постійно піддавати себе впливу негативної енергетики інших людей, висока ймовірність вибитися з сил. Не забувайте про відпочинок під час роботи - невеликі перепочинку підуть на користь, допоможуть відновитися.

Грудня обіцяє бути досить динамічним місяцем, тому важливо залишатися в тонусі і стежити за своїм здоров'ям. Не забувайте про джерела енергії та позитивних емоціях, налаштуйтеся на хвилю перемог, і вона не змусить себе чекати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics