Close button

У Британії пропонують переїхати танком нелюбиме авто

У Британії пропонують переїхати танком нелюбиме авто

Деструктивна терапія вийшла на новий рівень. У Великобританії компанія, що займається утилізацією автомобілів, запропонувала клієнтам приїхати на смітник, щоб постріляти по машинам з дробовиків, а потім ще і розчавити їх танком Chieftain, повідомляє Auto.ua.

2020 й ще не закінчився, але багатьом вже хочеться швидше його забути. Карантин, самоізоляція, віддалена робота - всі ці фактори стали причиною накопичення стресу, проте власники автозвалища в Великобританії придумали як ощасливити співвітчизників в цей непростий період. Взявши за основу концепцію деструктивної терапії, коли будь-який бажаючий може прийти в спеціально підготовлене місце і зруйнувати там елементи побуту, вони запропонували знищувати непотрібні автомобілі, які і без того будуть утилізовані.

Для відвідувачів розроблена двоетапна програма. Спочатку пропонується розстріляти сподобався (або навпаки ненависний) автомобіль з дробовика. А в другій частині клієнтів компанії запрошують пересісти на 56-тонний танк «Чифтен», що складався на озброєнні армії Сполученого Королівства в 60-х і 70-х роках XX століття.

На бойовій машині можна на повній швидкості розчавити кілька приречених легковиків. А в якості фінального розваги організатори нададуть унікальну можливість вистрілити по машинам з танкової гармати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics