Close button

Як нарядити ялинку і прикрасити будинок до Нового року

Як нарядити ялинку і прикрасити будинок до Нового року

2020 рік наближається до фіналу, і зовсім скоро Білий Щур поступиться своїм правлінням Білому Металевому Бикові, повідомляє Slovofraza.

Підготовка до свята - час відповідальне, адже щоб привернути увагу нового покровителя, потрібно постаратися і прикрасити будинок так, щоб не залишитися без його прихильності.

Новорічні свята - одні з найбільш очікуваних, і до них починають готуватися завчасно. Купівля подарунків, прикраса будинку, складання списку гостей і меню - все це важливо для того, щоб зустріти 2021 рік у всеозброєнні і залучити благополуччя на наступні 12 місяців. Експерти рекомендують познайомитися з тим, які прикраси і кольори привернуть удачу, щоб кожен зміг прикрасити оселю і не упустити можливості завоювати прихильність Бика.

Як прикрасити будинок до Нового 2021 році

Тенденції минулого року будуть перегукуватися, а значить, доречними будуть деякі минулорічні прикраси. Бик не любить яскравих і кричущих фарб, тому експерти рекомендують звернути увагу на чорні, металеві, білі, коричневі, зелені та блакитні кольори. Уникати варто червоного кольору. Його велика кількість викликає лють і агресію, які будуть супроводжувати весь рік і не привнесуть в життя позитиву.

Прикрасити святковий стіл можна в урочистому стилі: вибрати білі скатертини, підібрати срібні свічники і посуд з металевою облямівкою. Такі відтінки допоможуть залучити фінансовий достаток і допоможуть створити чарівну святкову атмосферу.

Перевагу варто віддати еко-стилю, використовуючи натуральні тканини, композиції з живих квітів, фруктів і овочів. Це можуть бути гірлянди з сухоцвітів, вінки з ялинових гілок, прикрашених ягодами горобини і шипшини. Чи не стануть зайвими в інтер'єрі і кімнатні рослини: великі квіти можна розташувати на підлозі, прикрасивши горщики і кашпо в новорічній тематиці.

Чим більше в інтер'єрі природних матеріалів, тим більшу прихильність вдасться заслужити у нового покровителя. Вітаються і прикраси, виконані власноруч. Новий покровитель 2021 року цінує працьовитих людей, які вміють працювати і не бояться пробувати щось нове.

Білий Металевий Бик, так само як і Щур, цінує затишок і функціональність, а значить, важливо буде створити затишну атмосферу, де кожен член сім'ї буде відчувати турботу і увагу. Для того щоб додати інтер'єру будинку святковий настрій і комфорт, варто використовувати свічки, які будуть незамінні для свята, а також допоможуть залучити в життя позитивні зміни.

Як нарядити ялинку в рік Бика

Безсумнівно, головною прикрасою свята залишається ялина, і її потрібно прикрасити так, щоб залучити в будинок благополуччя і процвітання. Світлі відтінки як і раніше актуальні, тому можна використовувати металеві, срібні, білі кулі, гірлянди і мішуру. Лаконічний стиль сприятливіші, адже велика кількість куль і блискучого дощику можуть створити «шум», зайвий для зустрічі 2021 року. Обов'язковим атрибутом буде фігурка бика, яку можна розташувати як на нижніх гілках лісової красуні, так і поставивши її під ялину або сосну. Поруч з фігуркою обов'язково мають у своєму розпорядженні ласощі: свіжі фрукти і овочі, зелень і крупу. Бика можна поставити на купюру, щоб привернути матеріальне благополуччя і уберегтися від відтоку фінансів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics