Close button

Скандал з 4 сезоном "Корони": Netflix відреагував на вимоги

Скандал з 4 сезоном "Корони": Netflix відреагував на вимоги

Хоча прем'єра 4 сезони "Корони" відбулася ще 15 листопада, до сих пір її не припиняють обговорювати в західних ЗМІ. Днями британський міністр Олівер Дауд озвучив вимогу, щоб в стрічці з'явилося пояснення про придуманому сюжеті. Netflix вже відреагував на це, повідомляє 24 канал.

Реакція Netflix на заяву міністра

Стрімінговая платформа Netflix привернула увагу кіноманів 4 сезони "Корони". Через резонансного сюжету британська королівська сім'я страждає від нападів Хейтер. Особливу ненависть люди адресують принцу Чарльзу і його дружині Каміллі, повідомляє Deadline.

Однак вносити правки в стрічку і вказувати, що "Корона" - це не документальний, а художній серіал, автори проекту не мають наміру. Про це днями заявили представники Netflix.

Читайте також: Нуакім Гатвеч - модель з дуже темним кольором шкіри

Ми завжди представляли "Корону" як драму і впевнені, що наші глядачі розуміють, що це вигадка, яка в основному ґрунтується на історичних подіях. Тому ми не плануємо і не бачимо необхідності в тому, щоб додавати дисклеймер, - йдеться в заяві компанії.

Скандал з "Короною": що відомо

Міністр цифровізації, культури, ЗМІ і спорту Великобританії Олівер Дауд заявив, що багато людей сприймають серіал "Корона", як документальний фільм. Цьому сприяла деталізація образів головних героїв і відтворення декількох загальновідомих фактів з життя королівської сім'ї. Тому і вигадані кадри люди сприйняли не як вигадку, а реакція мережі була такою бурхливою.

Це прекрасно створене художній твір, тому, як і у випадку з іншими телепрограмами, Netflix повинен вносити ясність на початку. Я боюся, що без цього покоління глядачів, які не пережили ці події, можуть прийняти вигадку за факт, - зазначив міністр.

Олівер Дауд додав, що готує відправити до представництва Netflix офіційний лист з вимогою додати відповідне пояснення на початку серій.

Читайте також: Ідеї прикраси вікон на Новий рік своїми руками

Представники монархії утримуються від коментарів. У той же час рідний брат принцеси Діани вже назвав серіал "Корона" вигадкою. Саме тому Чарльз Спенсер відмовився впускати знімальну групу в його сімейний маєток і розповідати деталі про життя сестри. Не в захваті від побаченого були і біографи королівської сім'ї, які були шоковані від спотворень інформації, яка в підсумку шкодить іміджу королівської сім'ї.

Це неправильно і несправедливо, особливо, коли так багато фактів в серіалі не відповідають дійсності. Чарльза і Каміллу показують в дуже невтішний світлі. Це просто тролінг з бюджетом Голлівуду, - заявив інсайдер палацу.

Джерела додають, що особливо засмученим від перегляду "Корони" залишився принц Вільям. Він був шокований, як історія його батьків перетворилася в заробляння грошей.

Юлія Михайлова

Новини

Популярні теми форуму

analytics