Close button

"Кров'ю вмиється": Жириновський відреагував на заяви Санду

"Кров'ю вмиється": Жириновський відреагував на заяви Санду

Лідер ЛДПР і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський заявив, що якщо влада Молдови спробують вивести "миротворчий контингент" з Придністров'я, у відповідь вони його подвоять або потроїти, повідомляє Еспресо.

Про це він заявив під час ефіру на одному пропагандистському каналі.

"Якщо буде спроба вивести наш" миротворчий контингент "- ми його подвоїмо або потроїмо. За рахунок чого? Там майже все з російськими паспортами. Там 250 тис. Громадян Росії. Ми їх за Конституцією повинні захищати, але вони і не просять. У них зброї досить ", - сказав Жириновський.

Політик зазначив, що на складі боєприпасів в селі Колбасна знаходяться "боєприпаси на всю Третю світову війну в Європі". За його словами, ліквідація такої кількості озброєння неможлива, так як від ударної хвилі "здригнеться вся Європа".

"Ми повинні не тільки розповідати, але попереджати - не тільки не виведемо, а в будь-який момент збільшимо контингент миротворчих сил. Якщо хоч один солдат буде убитий, ви все кров'ю вмиється, не встигнете добігти до кишинівського аеропорту, ми всіх вас дістанемо", - сказав Жириновський.

Нагадаємо, на території Молдови незаконно перебувають до 2 тис. Російських "миротворців". Військові нібито охороняють в Придністров'ї радянські арсенали зброї. У той же час Росія повинна була вивести "миротворців" ще до 2004 року. Після перемоги на виборах президента, Майя Санду поставила вимогу про їх виведення.

Новини

Популярні теми форуму

analytics