Close button

Погоду в Україні продовжить "робити" антициклон

Погоду в Україні продовжить "робити" антициклон

У більшій частині країни збережеться суха морозна погода , лише на півдні можливий натяк на опади. Також бушуватиме сильний вітер зі штормовими поривами, повідомляє Курс Украины.

У середу, 9 грудня, температура повітря все ще буде низькою: вночі -4 ...- 10, на сході до -12 градусів, в західних регіонах 0 ...- 4, на півдні близько нуля. Вдень очікується від -3 до +2, на півдні - до +4 градусів, на Закарпатті та в Криму до + 5-9 градусів.

"В середу Україна ще опиниться під впливом потужного північно-східного антициклону Xavier. Тому істотних опадів не очікується.

Лише на Одещині, у Миколаївській, Херсонській областях та в Криму є ймовірність невеликого дощу або мокрого снігу - відголоски південної циклонічності", - пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Гідрометцентр України оголосив І (жовтий) рівень небезпеки через шквальні пориви вітру 15-20 метрів в секунду у західних, південних і східних областях.

У Києві середа ще буде морозною, вдень до -4 градусів, вночі -6-8, вітряно, але сухо. А ось в четвер стовпчики термометрів можуть перескочити нульову позначку. Також у четвер киянам обіцяють мокрий сніг і дощ, а значить - ускладнення ситуації на дорогах.

Погода у Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics