Close button

Як створюють перший електричний кросовер Skoda

Як створюють перший електричний кросовер Skoda

На головному заводі Skoda Auto в чеському Млада-Болеславі вже йде конвеєрне виробництво першого електричного кросовера Enyaq iV. На відео показана фінальна збірка і випробування електричної моделі. На жаль, в Україні він не буде продаватися по крайней мере до 2022 року, повідомляє Auto24.

Серійне виробництво ENYAQ iV розпочалося 25 листопада 2020 року сьогодні на головному заводі ŠKODA AUTO в Младе-Болеславі. 100% акумуляторний електричний позашляховик - це перша серійна модель ŠKODA, заснована на модульній платформі для електромобілів MEB концерну Volkswagen Group. В майбутньому чеський виробник автомобілів буде виробляти до 350 одиниць нового SUV щодня поряд з OCTAVIA та KAROQ (на платформі MQB).

ŠKODA інвестувала 32 мільйони євро в модернізацію заводу, необхідну для виробництва моделей MEB і MQB на одній лінії. Виробник адаптував дизайн будівлі і розробив технології транспортування деталей, щоб транспортувати важчі акумуляторні електромобілі і компоненти.

Крім того, ŠKODA ввела заходи безпеки в галузі поводження з акумуляторами, наприклад, встановивши тепловізійні камери. Вони цілодобово відстежують температуру в цехах і спрацьовують, якщо виявлено будь-яке відхилення.

На своєму головному заводі в Младе-Болеславі ŠKODA виробляє тягові акумулятори високої напруги. Крім того, більше 16 000 членів команди пройшли спеціальні навчальні курси.

Новини

Популярні теми форуму

analytics