Close button

В Укрзалізниці пояснили, чому зважилися на подорожчання ж / д квитків

В Укрзалізниці пояснили, чому зважилися на подорожчання ж / д квитків

Державна "Укрзалізниця" заклала плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення починаючи з 1 березня наступного року для інвестування в поліпшення якості послуг, що надаються. Про це повідомив керівник комунікації і маркетингу "Пасажирської компанії" Укрзалізниця "Олександр Шевченко у відповідь на запит, повідомляє UBR.

"У своєму фінплані на 2021 рік ми закладаємо плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць починаючи з 1 березня. Ціни на подорожі залізницею так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту ", - розповів керівник комунікації.

За його словами, це дозволить отримати понад півмільярда гривень доходу, що не перекриє всіх витрат на перевезення, але дозволить інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.

До того ж в "Укрзалізниці" зазначили, що індексацію цін на пасажирські перевезення не проводили вже кілька років. Зокрема, вартість не змінювали протягом усього карантину.

Також в держкомпанії продовжать розвивати програми лояльності, особливі умови для групових перевезень, корпоративних карт. Також і в подальшому спільно з Міністерством інфраструктури будуть працювати над знижками і динамічною тарифікацією.

Новини

Популярні теми форуму

analytics