Close button

Швидко і легко: рецепти м'ясних страв для недосвідчених

Швидко і легко: рецепти м'ясних страв для недосвідчених

Рецепти легкі, але точно смачні. Приготувати їх зможуть навіть недосвідчені в кулінарії чоловіки й жінки. Ніхто не залишиться голодним, повідомляє Курс Украины.

Баранячі реберця з картоплею

qbwcetu7i0_big.jpg

Вчимося готувати найпростішу, але дуже смачну страву, яку кожен чоловік повинен вміти готувати, - баранячі реберця з картоплею!

Купуєте 1 кг баранячих реберець, 1 кг картоплі, 5 цибулин, 1 болгарський перець, 1 пекучий перець, 2-3 помідори, зелень петрушки та кропу і приправу для м'яса - будь-яку.

Отже, ріжете реберця (з вашою силою можна і на зовсім невеликі шматочки), додаєте куплені спеції, цибулю, сіль і даєте хвилин 15 промаринуватися. А далі промариновану суміш кладете на розігріту сковороду з маслом і обсмажуєте 5-10 хвилин, потім додаєте моркву з цибулею і ще залишаєте тушкуватися на 10 хвилин. А далі все, що залишилося, ріжете як завгодно, кладете в сковороду до реберець і заливаєте окропом (щоб трохи приховати продукти). 20 хвилин, і ви отримаєте блюдо на всі віки.

Куряча грудка, запечена з картоплею

v8n05_rvtp_big.jpg

Потрібна велика куряча грудка або дві малих (700 г), 1 кг картоплі, цибуля, майонез, сир і часник.

Грудку ріжете на найдрібніші шматочки, які можливі, кладете в миску, заливаєте майонезом і додаєте тертий на тертці часник (всю головку). Все це нехай промаринується хвилин 20. За цей час чистите картоплю, цибулю, і все ріжете кружками. Далі найпростіше: легко розпалюєте духовку. Суміш всього, чого вже наготували, викладаєте на змащене маслом деко, солите (дві трісочки) і засипаєте великою кількістю тертого сиру. Решта спецій до свого смаку, хоча б чорний перець точно. Далі, головне в рецепті, - не вдавитися слиною від смачного запаху, який 40 хвилин буде витати по кухні.

Стегенця в фользі або в пакеті для запікання

bicwsyomy3_big.jpg

Ідіть в магазин і купіть 2 кг стегенець і приправу для курки, саме ту, де є пакет для запікання. Засипте всю приправу в пакет, покладіть туди стегенця, зав'яжіть і в духовку. Все, кілька днів безбідного існування забезпечені! Ну, і ще можна картоплю "в мундирі" відварити або макарони (тільки щоб з них каша не вийшла).

Новини

Популярні теми форуму

analytics