Close button

Укроборонпром купив позашляховик за 1,6 мільйона

Укроборонпром купив позашляховик за 1,6 мільйона

Підприємство «Укроборонпрому» купило позашляховик Toyota Highlander з панорамним дахом за 1,6 мільйона гривень, повідомляє Автомир.

Держпідприємство «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро« Прогрес »імені академіка О.Г.Івченка, яке входить до складу концерну« Укроборонпром »8 грудня замовило у ТОВ« Схід Автомир »легковий автомобіль за 1,64 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний позашляховик Toyota Highlander. Автомобіль буде мати скляний панорамний дах з люком, навігаційну систему GPS, подушки безпеки, підігрів і вентиляцію передніх сидінь, камеру заднього виду, підігрів керма, мультифункціональний кермо, хромоване обрамлення решітки радіатора, клімат контроль.

Комплектація Toyota Highlander, яку придбало держпідприємство з «Укроборонпрому», - Premium. Такі автомобілі можна придбати в автосалонах за 1,63 млн грн. Закупівлю, яка не підпадає під закон «Про державні закупівлі», провели по допороговой процедурі. «Схід Автомир» був єдиним учасником. Сума покупки відповідає очікуваної вартості.

Новини

Популярні теми форуму

analytics