Close button

У Китаї стартував продаж позашляховика Wey Tank

У Китаї стартував продаж позашляховика Wey Tank

У Китаї стартував продаж рамного позашляховика Wey Tank 300 - під цією маркою на місцевому ринку представлені преміальні моделі Great Wall, повідомляє Автомир.

Новинку називають «китайською відповіддю» американським Ford Bronco і Jeep Wrangler.

Wey Tank 300 дебютував влітку цього року на автосалоні в Ченду. Особливістю моделі став брутальний дизайн, витриманий в стилі американських позашляховиків 80-х років. У автомобіля довгий капот, короткий задній звис, великі колісні арки з масивними пластиковими накладками, прямокутна радіаторна решітка, кругла передня оптика і об'ємні задні ліхтарі.

У Tank 300 - рамна конструкція, п'ятидверний суцільнометалевий кузов, незалежна передня підвіска спереду і нерозрізний міст ззаду. Довжина, ширина і висота китайського позашляховика становлять 4760, 1930 і 1927 міліметрів відповідно. При цьому дорожній просвіт у Tank 300 дорівнює 224 міліметрів.

ea89f7ffc1417a75e7742abc76b390b17b89609e

Салон оформлений з прицілом на утилітарність: в єдиний горизонтальний блок об'єднані цифрова панель приладів і екран мультимедійної системи діагоналлю 12,3 дюйма. Під ним і по обидві сторони передньої панелі розташовані круглі дефлектори вентиляції, а перед переднім пасажира встановлено масивний поручень.

Wey Tank 300 доступний для покупки з 2,0-літровим турбомотором потужністю 227 к.с. (387 Нм), який поєднується з восьмідіапазонной автоматичною коробкою передач ZF. Позашляховику покладені повний привід з блокованою муфтою в приводі передніх коліс, що знижує передача і блокування обох диференціалів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics