Close button

Samsung анонсувала штучну людину Neon

Samsung анонсувала штучну людину Neon

Neon Frame оснащений великим екраном дозволом 4K, камерою, високоякісні динаміками і мікрофонами, а також сканером відбитків пальців, пропонуючи клієнтам банківські послуги нового покоління, повідомляє iXBT.com.

На виставці CES 2020 Samsung анонсувала продукт під назвою Neon, який південнокорейський виробник охрестив «штучною людиною». Samsung заявляє, що це «віртуальна істота, створене за допомогою обчислень, яке виглядає і поводиться як ми».

Компанія спочатку заявила, що Neon можуть використовуватися в фінансовій сфері, охороні здоров'я, роздрібної торгівлі та телебаченні. Вчора Samsung оголосила, що вона стала партнером південнокорейської фінансової компанії Shinhan Bank, щоб зробити Neon особистим фінансовим консультантом і касиром для клієнтів.

Відеоролик демонструє великий екран Neon Frame, який встановлений в інноваційному центрі Shinhan Bank. Neon Frame оснащений великим екраном дозволом 4K, камерою, високоякісні динаміками і мікрофонами, а також сканером відбитків пальців, пропонуючи клієнтам банківські послуги нового покоління. Пристрій також може бути оснащений додатковими функціями і заходами безпеки, такими як зчитувачі карт, термінали для безконтактних платежів і так далі.

Раніше компанія заявила, що штучні люди Neon створені не для того, щоб займати людські робочі місця, а для того, щоб допомагати їм різними способами.

Новини

Популярні теми форуму

analytics