Close button

Bentley зробила для Санта-Клауса особливий Flying Spur V8

Bentley зробила для Санта-Клауса особливий Flying Spur V8

У 2020 році традиційні сани з оленячої упряжкою запропонували замінити розкішним автомобілем, повідомляє Попмеханика.

2020 рік виявився повний неприємних сюрпризів і всіляких катаклізмів, але в переддень Різдва і Нового року свій варіант підняти настрій і створити святкову атмосферу продемонструвала компанія Bentley, відома своїми дорогими автомобілями. Вона запропонувала Санте-Клаусу особливу машину замість традиційних саней і оленів.

Унікальний Reindeer Eight створений на базі седана Bentley Flying Spur V8 і відрізняється особливим забарвленням кузова в колір Cricket Bauble, шильдики V8 були замінені на позолочені емблеми Reindeer Eight, а традиційна летить літера B на решітці радіатора поступилася місцем позолоченою ж фігурці оленя.

З огляду на, що Санта-Клаусу необхідно переміщатися швидко, седан оснастили пакетом устаткування Mulliner Driving Specification, що включає в себе крім іншого карбоновий аеродинамічний обвіс і 22-дюймові колеса все з тієї ж позолоченою обробкою і всесезоннимі покришками.

Салон оброблений червоною шкірою в тон кузова, а прострочки оббивки виконана золотавою ниткою, включаючи вишиті на спинках передніх крісел імена казкового власника автомобіля і його супутника. На декоративної панелі зображена сцени з життя різдвяних персонажів на Північному полюсі.

Фірмова мультимедійна система з поворотним тригранного модулем отримала особливе оформлення, спеціальну звукову тему з хрускотом снігу, а в навігаційну систему інтегрована нова функція - Санта-Клаус може дізнатися, хто з дітей, до яких він їде, був слухняним весь рік, а хто поводився погано.

Технічно Reindeer Eight не змінився і все так же оснащується 4-літровим бензиновим турбомотором потужністю 550 к.с. в поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом з системою векторизації крутного моменту. Нагадаємо, прем'єра нового серійного Bentley Flying Spur V8 відбулася восени 2020 року.

2iv73i5ccw_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics