Close button

Сучасний концепт культового DeLorean DMC-12

Сучасний концепт культового DeLorean DMC-12

Іспанський дизайнер автомобілів Анхель Гуерра створив дизайн машини DeLorean наступного покоління, яка підходить для водіїв XXI століття. Проект розробили до 40-річчя машини, повідомляє Naked Science.

Автомобіль випускали в США з 1981 по 1983 рік. Модель стала популярною після виходу трилогії Роберта Земекіса «Назад в майбутнє» - саме її, за сюжетом, Док Браун перетворив в машину часу. Тепер дизайнер Анхель Гуерра показав концепт DeLorean 2021. «Це подяка моделі і фільму, які ознаменували моє дитинство. Я показав новий DeLorean для покоління мого сина », - зазначив він.

x3sm29bzv__big.jpg

Гуерра розповів, що працював над проектом у вільний від роботи час протягом двох тижнів. Він прагнув створити мінімалістичний дизайн, взявши найкраще від сучасних спортивних авто. У нового DeLorean - гладкий корпус з нержавіючої сталі і впізнавані двері «крило чайки».

d6jllsrmwd_big.jpg

При цьому модель 2021 року має великі колеса, більш широкий кузов і плавні лінії. Гуерра також замінив квадратні фари на світлодіодну стрічку, що проходить по всьому корпусу.

k58f1cwfrc_big.jpg

Дизайнер представив концепт на честь 40-річного ювілею DeLorean DMC-12. Він зазначив, що проект не пов'язаний з DeLorean Motor Company, і франшизою «Назад в майбутнє». Однак це данина поваги одному з найвідоміших автомобілів в історії поп-культури.

«Протягом 40 років років я не бачив жодного проекту з відродження оригінального DeLorean DMC-12, хоча і він, і його образ в кіно все ще пам'ятає ціле покоління. Це, а також бажання врятуватися на такій машині від 2020 року підштовхнули мене до створення концепту », - підсумував дизайнер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics