Close button

Прогноз погоди: опади та аномальне потепління

Прогноз погоди: опади та аномальне потепління

Напередодні Різдва погода вирішила нагадати українцям про те, що зараз зима. Атмосферні фронти насипали снігу, а на схід прийшов міцний мороз, повідомляє Курс Украины.

У четвер, 24 грудня, найхолодніше буде на сході. Вночі там очікується -4... -10 градусів, удень повітря прогріється до -1... -4. У Дніпропетровській, Полтавській, Сумській областях та на Запоріжжі температура буде "тупцювати" від -2 до +2 градусів. На решті території вже вдень помітно потепліє до +1... +6 градусів. У південній частині синоптики прогнозують в денний час +4... +8 градусів, а на заході і зовсім запахне весною, там вірогідні +5... +10.

"Чергові атмосферні фронти прийдуть в Україну із заходу та північного заходу Європи. Проте поступове, але невідворотне потепління, легко перетворюватиме сніг у дощ. Можливі налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. І лише ближче до території наших східних "мінусів" ще потрусить снігом, - пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Опади, переважно дощі, очікуються на заході, півночі та півдні країни, а також в західних районах центральної частини. На сході сніг можливий тільки в Харківській області.

Однак, зі слів Діденко, вже 25 грудня, в східній частині варто очікувати ускладнення погоди - снігу, мокрого снігу та ожеледиці.

Також вона попередила про посилення південного вітру до штормових значень.

У Києві в четвер вночі опади припиняться, а в другій половині дня відновляться з новою силою у вигляді дощу. Температура коливатиметься в межах +2... +3 градусів.

Також дивіться детальний прогноз погоди в Дніпрі , Харкові , Одесі , Львові та інших містах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics