Close button

Samsung видалить платний контент з Galaxy Store

Samsung видалить платний контент з Galaxy Store

Samsung заявляє, що видалить не тільки платний контент, але і додатки, в яких передбачена можливість здійснення покупок, повідомляє iXBT.com .

У різних виробників телефонів є власні онлайнові магазини, в яких користувачі можуть завантажувати додатки, шпалери, теми та інший контент. У компанії Samsung такий магазин носить назву Galaxy Store.

Магазин Galaxy Store пропонує як платний, так і безкоштовний контент, проте деякі користувачі в різних країнах отримали повідомлення про те, що Samsung видалить весь платний контент з магазину Galaxy Store в різних країнах.

Samsung заявляє, що видалить не тільки платний контент, але і додатки, в яких передбачена можливість здійснення покупок. У первинному списку країн присутні Албанія, Азербайджан, Багами, Бангладеш, Ісландія, Молдова, Пакистан і Уругвай. Поки що невідомо, чи буде ця стратегія розширені на інші країни світу.

Причина такого рішення не було вказано, однак SamMobile вважає, що Samsung прийняла його не як така, а щоб не порушувати місцеве законодавство. Нова політика набуде чинності 26 січня 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics