Close button

Як загадувати новорічні бажання: поради психолога

Як загадувати новорічні бажання: поради психолога

Експерт підкреслив, що з психологічної точки зору важливо для себе зрозуміти, чого ти насправді хочеш, повідомляє УНИАН.

Перед святкуванням Нового року варто скласти список "глибинних" бажань, які хочеться реалізувати в 2021 році.

Таку пораду дав українцям психолог Борис пахоля в ефірі телеканалу "Україна 24". Він підкреслив, що з психологічної точки зору важливо для себе зрозуміти, чого ти насправді хочеш.

"Якщо говорити про проводах минулого року і зустрічі нового, я б хотів поговорити про бажання ... Дуже важливо з психологічної точки зору для себе зрозуміти, чого ж ми хочемо, які бажання торік не були нами реалізовані, які бажання ми хочемо глибинно реалізувати в наступному році ", - сказав психолог.

На питання, як ставити собі завдання, пахоля відповів: "Потрібно насамперед виписати в різних сферах - будь-то сексуальна сфера, робочий, професійна, сфера міжособистісних відносин, творча, інтелектуальна - по кожній сфері, яка важлива для вас, випишіть конкретний список з 5 або, наприклад, 10 бажань. Але тут є дуже важливий момент. Ці бажання завжди унікальні, вони трансформують вас. Щоб досягти цього бажання не просто піти в магазин купити якісь речі або подарунок під ялинку. Я говорю про глибинні бажання, які роблять людину краще. Цей список треба скласти ".
Андрій Василюк

Новини

Популярні теми форуму

analytics