Close button

Прогноз погоди: оголошено штормове попередження

Прогноз погоди: оголошено штормове попередження

Україну накриє дощова погода з сильним вітром, однак стовпчики термометрів в більшості регіонів не опустяться нижче 0, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 29 грудня, в Україні буде відносно тепло. У західних регіонах температура підніметься до +7 ... + 13 вдень, а вночі опуститися до +3 ... 5. У північних і центральних областях термометри покажуть від +2 до +8. Найхолодніше буде на сході країни, а також у Сумській області - тут температура не підніметься вище +2, а вночі очікуються заморозки до -2...-4 градуси. По-весняному тепло буде на півдні України - температура підніметься до +8 ... +13 градусів.

На всій території країни буде сильний південно-східний вітер, аж до штормових поривів. Серед опадів будуть більшою мірою дощі, проте вночі й вранці - з мокрим снігом. Це стосується західних областей і північної частини країни. В інших областях буде суха вітряна погода.

Гідрометцентр також ввів перший рівень небезпеки через сильні тумани у південних, центральних та північних областях. У західних регіонах оголошено штормове попередження через сильний вітер.

В Києві, 29 грудня, буде дуже сильний, місцями поривчастий вітер. Температура вночі опуститься до 0, а ось вдень буде тепло - +5 ...+7 градусів. Також очікуються нічні опади у вигляді дощу, місцями - мокрий сніг. У столиці оголошено жовтий рівень небезпеки через тумани.

Погода у Києві

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics