Close button

Погода: сніг, дощ і підвищення рівня води

Погода: сніг, дощ і підвищення рівня води

Напередодні Різдва в Україні втримається аномально тепла погода. У частині країни пройдуть опади, а на Закарпатті очікується підвищення рівня води в річках. Синоптики прогнозують похолодання з 9-10 січня, повідомляє Курс Украины.

У середу, 6 січня, температура повітря коливатиметься в межах + 2-6 градусів. На сході стовпчики термометрів "топтатимуться" від 0 до +3. Південь України продовжить балувати весняне тепло, +7-13 градусів. Нічні температури складуть від +4 у Одеській області до -3 градусів - в Луганській.

Очікується дощ, місцями з мокрим снігом в Луганській області, на півночі і крайньому заході України. На решті території - без опадів, можливі тумани.

За даними Укргідрометцентру, у річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води на 0,3-1,0 м над поточними рівнями, з можливим виходом води на заплави в нижніх течіях р.Боржава з утриманням води на заплаві Латориця біля м.Чоп.

У четвер, 7 січня, невелике різдвяне похолодання завітає в західну частину країни: 0... +4 проти +4-7 градусів напередодні. Вночі термометри покажуть -1 .. +3. Синоптик Наталка Діденко попереджає про загальне зниження температур 9-10 січня.

"Циклон, який вже зараз розминається на південному заході Європи, 7-го січня охопить практично всю Україну дощем та мокрим снігом та ще й сильним північно-західним вітром", - пише Діденко у себе в Facebook.

У Києві Святвечір обіцяє бути сирим, з невеликими опадами. Вдень термометри покажуть +4-6 градусів, вночі ртутні стовпчики опустяться до 0... +2. На Різдво до столиці також прийде циклон, тому киянам варто готуватися до дощів і мокрого снігу. Вдень і вночі температура буде однаковою +2-4 градуси.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics