Close button

У Тернополі вирішили не вводити локдаун

У Тернополі вирішили не вводити локдаун

Влада Тернополя не буде вводити жорсткі карантинні обмеження, в період січневого локдауну. Таке рішення прийняли на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій, повідомляє Страна.

Про це заявив мер міста Сергій Надал, відео оприлюднено в Youtube.

У місті скасування локдауну зв'язали зі зменшенням кількості заражених від коронавірусу, зокрема зі зниженням рівня захворюваності серед педагогів.

"6 січня у Тернополі відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді, на якому було заслухано інформацію від медичних працівників про стан захворюваності Covid-19 в Тернополі станом на початок року.

Згідно з даними, протягом останніх днів в місті не спостерігається приріст захворюваності Сovid-19, зате кількість інфікованих жителів знизилася, зменшилася кількість пацієнтів, які перебувають на лікуванні в медичних установах Тернополя з діагнозом коронавірусна інфекція, і практично відсутні хворі серед дітей та працівників навчальних закладів", - йдеться в повідомленні Тернопільської міської ради.

Своєю чергою Надал розповів, що у зв'язку з рішенням комісії, в місті не будуть вводити додаткові обмеження.

"З огляду на це, комісія прийняла рішення не збільшувати з 8 січня карантин і не вводити ніяких додаткових обмежень на території Тернопільської громади будуть діяти тільки ті протиепідемічні заходи, які були прийняті раніше", - сказав він.

Таким чином, з 11 січня, в усіх тернопільських школах продовжиться навчання - учні молодших класів будуть відвідувати уроки у звичайному режимі, а школярі 5-11 класів - відповідно до змішаної форми навчання. Суб'єктам господарювання рекомендується не припиняти свою підприємницьку діяльність з 8 січня, а продовжувати працювати у звичайному режимі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics