Close button

Гетманцев не відносить українців до цивілізованих націй

Гетманцев не відносить українців до цивілізованих націй

Народний депутат від "Слуги народу", глава комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в своєму телеграм-каналі висловив думку щодо звинувачень естеблішменту США в подвійних стандартах, повідомляє Курс Украины.

"Не погоджуся з колегами, що дорікають політичному естеблішментові США, який засуджує захоплення Капітолію і одночасно схвалює, і сприяє кольоровим революціям, в подвійних стандартах.

Навпаки, захід, як до слова і схід, дуже безпосередній в своїй чесності.

Так, право, закон, порядок, монополія держави на насильство і цивілізовані демократичні процедури - для розвинених і зрілих націй", - йдеться в повідомленні.

Нардеп написав, що "це те, що власне і робить націю цивілізованої, надаючи їй місце за столом і повагу в світі".

"А для інших - революції, бунти, повстання та, вибачте заради Бога, майдани. Ось це все«право на революцію», що знищує власну економіку, валюту і державність, яким користаються сусіди, відбираючи території - це право, скажімо м'яко, націй, що розвиваються, яким розвинені нації, випробувавши на собі набагато раніше, теж часто продовжують користуватися, але ніколи - у себе вдома", - продовжив він.

Гетманцев додав, що, "останні цього абсолютно не приховують, прямо, спасибі Дж. Бушу молодшому, називаючи перші банановими республіками.

Тому, все чесно і правильно. Ніяких подвійних стандартів ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics