Close button

Нардеп Дубинський не зможе відкрити гривневий рахунок в банку через санкції

Нардеп Дубинський не зможе відкрити гривневий рахунок в банку через санкції

Через індивідуальні санкції, які Сполучені Штати Америки ввели проти "слуги народу" Олександра Дубинського, нардеп не зможе відкрити навіть гривневий рахунок в українському банку, повідомляє Букви.

Про це в коментарі сказав інвестиційний банкір Сергій Фурса.

"Персональні санкції проти Дубинського означають, що американці назвали його" російським агентом ", який намагався вплинути на їхні вибори. І тепер Дубинський не зможе навіть гривневий рахунок відкрити , навіть в українському банку ", - зазначив Сергій Фурса.

Він також вважає, що аккаунт Дубинського можуть видалити з Facebook.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки ввели індивідуальні санкції проти кількох українських діючих і колишніх нардепів, держслужбовців і пов'язаних з ними осіб і ЗМІ.

Юридичні та фізичні особи, щодо яких санкції були введені, "є частиною мережі іноземного впливу, пов'язаної з Росією і Андрієм Деркачем, проти якого були введені санкції за його спробу вплинути на президентські вибори в США 2020 року".

У заяві Деркача називають людиною, яка більше 10 років є "активним російським агентом, що підтримує тісні зв'язки з російськими спецслужбами". Про це йдеться в заяві держсекретаря США Майка Помпео.

Дубинський, як вважається, сприяв діям Деркача з розповсюдження вкидань щодо Джо Байдена, тоді ще кандидата в президенти США.

Нардеп Дубинський відреагував на введення санкцій проти нього. Він заявив, що причиною для цього стали доноси "корупційних паразитів" про його зв'язки з Деркачем. Він запевняє, що жодного разу не втручався у вибори в інших країнах і не має відношення до плівок, які публікував Деркач.

Новини

Популярні теми форуму

analytics