Close button

Зеленський відреагував на зниження ціни на газ

Зеленський відреагував на зниження ціни на газ

Президент Володимир Зеленський заявив, що вітає прийняття урядом постанови про зменшення на 30% тарифів на газ для населення, повідомляє Обозреватель.

Водночас підкреслив, що воно є тимчасовим. Його слова цитує пресслужба Офісу президента в Telegram-каналі.

За словами Зеленського, тарифи на комунальні послуги повинні бути соціально справедливими, а ринок газу - працювати за стандартами прозорої торгівлі та чесної конкуренції.

"За прийнятим рішенням ціни на газ для населення знизяться більш ніж на 30%. Ми разом працювали, щоб знайти механізми для цього. Це рішення також буде спонукати гравців ринку працювати чесно і прозоро і перш за все дбати про свого клієнта, тобто простого українця", - переконаний він.

Нагадаємо, що з 1 лютого тариф на газ в Україні встановлять на рівні 6,99 грн за кубометр для всіх постачальників. Але ціна буде закріплена лише до кінця опалювального сезону - 31 березень 2021 року.

Зеленський відреагував на рішення Кабміну про зниження ціни на газ

"Це рішення введено у зв'язку з впливом пандемії коронавірусу COVID-19 на економічне становище, є тимчасовим, але відіграє важливу роль у встановленні справедливого ринку газу в Україні", - пояснив Зеленський.

Скрішот повідомлення

Марина Лисничук

Новини

Популярні теми форуму

analytics