Close button

Британія готується до найсильнішого шторму: дощі триватимуть 2 місяці

Британія готується до найсильнішого шторму: дощі триватимуть 2 місяці

У Британії домовласники й підприємці готуються до сильного шторму "Крістоф". Про це повідомляє Daily Mail, повідомляє Daily Mail.

Підприємцям і власникам будинків доводитися вибудовувати бар'єри з мішків з піском або майструвати паркани зі сталі, щоб хоч якось уберегти себе від шторму.

У Йоркширі з берегів уже вийшла річка Уз, і затопила вулиці. Городяни намагаються стримувати стихію мішками з піском хоча б в історичному центрі міста і на пішохідних зонах.

У Йорку, де Уз вийшов з берегів в понеділок (на фото), мішки з піском складалися уздовж основних пішохідних доріжок навколо історичного центру міста.

У Вустерширі адміністрація міста вже змайструвала аварійну установку вздовж річки.

У Бьюдлі, Вустершир, Агентство з навколишнього середовища зводило аварійну оборону уздовж річки Северн.

У Західному Йоркширі підприємці встановлюють на своїх магазинах паркани зі сталі мінімум в 1 метр у висоту, щоб теж уберегтися від катастрофи.

На Хебден-Брідж у Західному Йоркширі власники магазинів встановлювали сталеві огорожі висотою до метра в дверних отворах, щоб захистити від річки Колдер.

За прогнозами синоптиків, дощі накриють Британію на 2 місяці. Попередження про повені випустили для всіх областей, а для центральної, східної та північної Англії заявлений вищий рівень небезпеки.

З прогнозом дощу на місяць, який обрушиться на країну всього за 36 годин, попередження про повінь були випущені для всіх областей, оскільки автомобілі боролися з сильною повінню в Карлайлі у вівторок ввечері.

До вечора вівторка було випущено понад 165 штормових попереджень про повінь по всій Британії.

Домовласники і підприємства змагаються з часом, щоб встановити бар'єри від повеней і мішки з піском по всій країні, включаючи парк караванів Набум-Лок в Йорку (на фото)

Великі хвилі розбиваються об дамбу, коли чоловік стоїть біля пірсу Брайтон-Палас у вівторок. До вечора вівторка було подано 125 попереджень про повінь, а ще 14 попереджень про повінь.

Новини

Популярні теми форуму

analytics