Close button

Прогноз синоптика: в неділю погода зіпсується

Прогноз синоптика: в неділю погода зіпсується

У вихідні на Україні пануватимуть "плюси". У суботу очікується переважно суха погода , в неділю набіжать хмари, пройдуть дощі, а в Карпатах і мокрий сніг, повідомляє Курс Украины.

У суботу та неділю, 23-24 січня, денні температури складуть + 3-7 градусів, на півдні та заході повітря прогріється до +6-12 градусів.

"Навіть у нічні години морози малоймовірні, хіба десь якийсь малюк-"мінус" випустить мамину руку і загубиться у північній частині України, до -1-3 градусів", - у своєрідній манері пише синоптик Наталка Діденко в Facebook.

У суботу пройде мокрий сніг з дощем в Карпатах і Закарпатті. На решті території опадів не очікується.

А в неділю уникнути опадів зможуть тільки східні регіони. Атмосферний фронт принесе дощі, в західних регіонах - сильні дощі, а в Карпатах і з мокрим снігом.

У зв’язку з відлигою та випадінням дощу на сніговий покрив, 23 січня у високогір’ї Закарпатської області та 23-24 січня у високогір’ї Iвано-Франкiвської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень). В горах існує загроза зсувiв снігу на дороги.

Також Гідрометцентр попереджає про пориви вітру до 15-20 метрів на Правобережжі України 24-25 січня.

У Києві субота очікується без опадів, вітряно, до +3, +4 градусів. У неділю погода зіпсується - дощ, поривчастий вітер, але тепло, +5 градусів.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics