Close button

Прогноз погоди: українців чекає похолодання і сильні опади

Прогноз погоди: українців чекає похолодання і сильні опади

Синоптики обіцяють українцям погіршення погоди. Країну накриє негода з дощами, а температура повітря значно знизиться, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 26 січня, в Україні істотно похолодає. На Заході стовпчики термометрів поповзуть вниз і покажуть від -1 до +2 градусів. У північних і центральних областях буде трохи тепліше - +2...+4 градуси. На Сході температура підніметься трохи вище - до +4...+ 6 градусів. На Півдні температура істотно не зміниться - стовпчики затримаються на позначці +3...+8 градусів.

Опади очікуються практично на всій території країни, крім Херсонської, Чернівецької та Івано-Франківської областей. На Заході та Півночі України очікуються сніг, в столиці - місцями з дощем. У східних і південних регіонах очікуються опади у вигляді дощу, місцями зі снігом.

Вітер змінить свій напрямок з південно-східного, на південно-західний. Пориви будуть досягати 7-12 м/с.

У Києві, 26 січня, температура повітря затримається на позначці +2...+4. Наталія Діденко попереджає, що в столиці опади будуть переходити зі снігу в дощ, тому на дорогах слід бути гранично обережними.

"У Києві найближчої ночі дощитиме, потім дощ буде переходити в мокрий сніг - погода на любителя. На дорогах ситуація ускладниться - обережно!", - пише народний синоптик.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics