Close button

Китайці готують нового суперника Toyota Land Cruiser

Китайці готують нового суперника Toyota Land Cruiser

Офіційна прем'єра позашляховика GAC GS8 другого покоління відбудеться в 2021 році, повідомляє Автоцентр.

Трьохрядовий кросовер GAC GS8, що вийшов на ринок в 2016 році, готується до зміни покоління. Фотографії прототипу моделі наступної генерації опублікувало видання Cheshi.

Незважаючи на наявність камуфляжної плівки на кузові, на знімках добре видно, що модель повністю перетворилася зовні, починаючи від решітки радіатора і закінчуючи задніми ліхтарями. Візуально найбільший кросовер марки здається ще крупніше. Таким чином, новий GAC GS8 стане ще ближче до Toyota Land Cruiser.

new-gac-gs8-2.jpg

У салоні очікуються нова передня панель, рульове колесо, «приборка» і мультимедійна система з величезним дисплеєм. Не виключено, що власний дисплей з'явиться і у переднього пасажира. Як і раніше, на вибір запропонують п'яти і семимісну версію.

new-gac-gs8-4.jpg

За інформацією китайських ЗМІ, в новому поколінні GAC GS8 переїде на модульну платформу GPMA (Global Platform Modular Architecture), розроблену GAC Group. Крім того, китайський кросовер отримає гібридну силову установку. З чуток, в розробці візьме участь Toyota. Актуальна модель для китайського ринку комплектується 2,0-літровим чотирициліндровим турбомотором (252 к.с., 390 Нм), шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Гібридної модифікації у GAC GS8 першого покоління немає.

new-gac-gs8-3.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics