Close button

Погода на 4 лютого: Україну заллє дощем

Погода на 4 лютого: Україну заллє дощем

Синоптики попереджають, що в Україні буде надзвичайно мокро. Всю територію країни охопить циклон, а тому варто очікувати дощів, повідомляє Курс Украины.

У четвер, 4 лютого, як на заході, так і на сході прогнозується приблизно однакова температура повітря - 4...6 градусів тепла протягом дня і +2...+4°C вночі. Трохи прохолоднішим виявиться центр - Черкаська, Полтавська, Кіровоградська, Дніпропетровська області. У цих регіонах вдень повітря прогріється лише до +2...+4 градусів, а вночі охолоне до 0...+1. "Оазисом" виявиться південь країни - Одещина, Херсонщина, Миколаївщина та Крим. Там у світлий час доби стовпчики термометрів покажуть позначки +8...+10, а вночі - +3...+6. Кримчани вдень можуть розраховувати й на 12-13 градусів вище нуля.

Вже з ранку на території України зіллються європейський і російський циклони, так що опади обіцяють повсюдно. На заході країни, а також в Київській, Чернігівській і Сумській областях дощ почнеться ще вночі й буде йти по черзі зі снігом.

Метеорологи попереджають про сильний вітер - 15-20 м/с - в західних регіонах, а також на Вінниччині та Київщині, у зв'язку з чим там буде встановлений Ⅰ (жовтий) рівень небезпеки. В інших областях погода в безпечних межах.

У гірських районах Закарпаття та Івано-Франківщини прогнозують помірний рівень небезпеки сходження лавин. У Львівській області ймовірність лавиноутворення низька.

У Києві очікується дощ. Вночі температура встановиться на рівні 0...+2°C, а вдень термометри покажуть 3...5 градусів вище нуля (через вологість 88% буде здаватися, що холодніше). Передбачувана швидкість вітру - 14-32 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics