Close button

Україна показала президентський літак на авіавиставці в Індії

Україна показала президентський літак на авіавиставці в Індії

В Індії вчера почалася найбільша у Азії авіавиставка. Уже традиційно Україна приймає участь у її роботі. Але не вперше на "Аеро Індія" прибула дуже потужна українська делегація, повідомляє ТСН.

Індія, як і обіцяла, незважаючи на пандемію таки влаштовує авіаційну виставку - найбільшу у всій Азії. Українці прилетіли на цю виставку на власному літаку Ан-148. Він - не новий, але важливо нагадати індусам: Україна має повний цикл виробництва авіаційної техніки, яку в Індії добре знають.

Авіашоу "Аеро Індія" відкривали під гул вертольотів теж з українськими двигунами. Про продаж Індії цих двигунів, комплектуючих і запчастин домовлялися вже сьогодні.

"Ми привезли президентський літак АН-148, щоб показати потужність, можливості і перспективи співпраці з нашим державним підприємством "Антонов". Ви бачите, ряд країн представлених різними літаками, і ми сьогодні плануємо провести переговори з керівництвом збройних сил Індії, з нашими партнерами з інших країн для того, щоб просувати нашу авіабудівну промисловість, розвивати оборонно-промисловий комплекс країни, отримувати нові замовлення і розвивати співробітництво на міжнародному рівні ", - зазначив генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв.

Ринок Індії дуже цікавий Україні. Річний бюджет тільки збройних сил цієї країни становить понад 26 мільярдів доларів США. Індія інтенсивно модернізує військову авіацію, протиракетну оборону. В "Укроборонпрому" кажуть, що швидше за все контракти підписуватимуть вже в п'ятницю після переговорів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics